Om oss

Escape Brålanda
Genom - Upplevelseskaparna Väst Handelsbolag

Varför Escape Room?

Vår vision

Vår vision är att skapa tillfällen för olika grupper att på ett roligt sätt umgås. I form av escape rooms, både lokalt och mobilt erbjuder vi en 1 timmes lång utmaning där alla i gruppen kan vara med och bidra för en kollektiv framgång. En uppgift som utmanar, stärker och binder samman familjer, vänner och kollegor.

Genom att öppna verksamheten i vårt område ger vi fantasterna möjligheter att besöka nya rum, företagarna ett nytt koncept för teambuilding som dessutom inte är så tidskrävande, samt erbjuder både lokala och förbipasserande familjer en gemensam aktivitet som passar alla.

Vi vill genom att satsa i Brålanda vara med och bidra till en mer levande landsbygd. Vår vision är att genom vårt brinnande intresse och vår kreativitet bidra till glädje för andra inom marknaden för nöje och teambuilding.

Personerna bakom
Escape Brålanda

Caroline Elvin

Grundare

På Escape Brålanda får jag utlopp för min kreativitet, det är fantastiskt roligt att få se sina galna idéer växa till liv. Att sedan få lyssna till hur andra tänker kring de kluringar vi kommit på är väldigt underhållande. 

Tuva Wikström

Grundare

I den här miljön får jag möjlighet att använda min kreativitet på ett utmanande sätt. Det absolut bästa med att få arbeta med detta är att jag får möjlighet att uppleva det man skapat genom besökarna.

Stort tack till

Våra sponsorer